LIPSTICANN NATUR KONOPNÝ BALZÁM NA RTY SE VČELÍM VOSKEM

Hýčkejte své rty pravým balzámem na rty Lipsticann NATUR! Nyní ještě s lepším vylepším složením! Jeden z nejoblíbenějších produktů je opět v prodeji!

více než 50 u nás již nakoupilo

přidat do oblíbených

celý popis produktu
LIPSTICANN NATUR je obohacen o nejnovější a unikátní kombinaci přírodních ingrediencí s inovativními složkami. Jeho hlavní přísady, včetně konopného oleje a včelího vosku, je nyní i zinek, který je známy pro své vysoce hojivé účinky. Všechny ingredience v nové receptuře jsou vybírány tak, aby poskytovaly vysoce hydratační a ochranný efekt pro vaše rty. Nové zlepšené složení bylo navrženo tak, aby minimalizovalo riziko podráždění nebo alergických reakcí. Výrobek neobsahuje žádná umělá barviva a konzervační látky a byl pečlivě testován dermatology, aby byla zaručena jeho kvalita a bezpečnost. Obsahuje originální kombinaci látek:
  • Bio Konopný olej
  • Včelí vosk
  • Zinek
  • Bambucké máslo
  • Bio Olivový olej
  • Olej z Pomerančovníku sladkého
  • Olej z Pelargónie vonná
Neobsahuje vodu. DERMATOLOGICKY TESTOVÁNO. VHODNÉ PRO DĚTI 0-3 LET.
Doporučené použití: Balzám je určen ke každodennímu opakovanému použití. Ingredients: Cocos Nucifera Oil, Cannabis Sativa Seed Oil*, Cera Alba, Butyrospermum Parkii Butter, Pentylene Glycol, Zinc Oxide, Pelargonium Graveolens Stem Leaf Oil, Stevia Rebaudiana Leaf Extract, Citronellol, Geraniol, Linalool, Citral, Limonene. *surovina z ekologického zemědělství
jak a kdy posíláme?

Zboží posíláme službou Zásilkovna a to hned druhý den od přijetí platby.

Proč my?

Super ceny

Super ceny

Laboratorně testováno

Laboratorně testováno

Stále se pro Vás zlepšujeme

Stále se pro Vás zlepšujeme

Klientská sekce

Klientská sekce

Pro milovníky konopí od milovníků konopí

Slevy!

Odebírej náš newsletter, aby ti neunikla žádná novinka z e-shopu a získej 10% slevu.

zavŕít